28.5.08

Scorpio Benefiet update

[PERSBERICHT]
Sinds begin deze maand organiseert Radio Scorpio, 's lands oudste vrije radio met Leuven als uitvalsbasis, een grootscheepse benefietactie. Er werden al enkele fuiven en optredens georganiseerd en vorige week kende het Scorpio-Labo in het kunstencentrum Stuk, als onderdeel van de Stuk-einddag, veel bijval.

Maar de benefietacties zijn nog lang niet ten einde. Gedurende zes weken organiseert de alternatieve zender een heuse Scorpio-veiling op e-Bay. Elke week worden er nieuwe unieke objecten aangeboden, van typische Scorpio-objecten tot kunstwerken van o.a. Kim, Bart Schoofs en Jeroom.

Sinds deze week wordt het meubilair van het Glazen Huis aangeboden. Glazen Huis? Inderdaad, het huis waarin Tomas, Peter en Siska van Studio Brussel het weergaloze Music For Life presenteerden. Werkbanken, tafellampjes, bartafels, bureaustoelen en dies meer, een tijdlang vormden ze de leefwereld van de StuBru-coryfeeën, nu worden ze geveild ten voordele van Radio Scorpio, met dank aan Studio Brussel.

Daarnaast biedt Radio Scorpio ook enkele uren live-radio aan. De winnende bieder kan alleen of met enkele mensen naar believen een uur live radio maken: muziek, presentatie, interviews, luisterspel, quiz,... maakt niet uit. Het vastleggen van het tijdstip van de uitzending gebeurt in onderling overleg. Misschien een unieke kans voor Scorpio-oudgedienden om nog eens te laten horen waar zij het professioneel radiomaken geleerd hebben.

De opbrengst van de veiling gaat integraal naar Radio Scorpio.

Geen opmerkingen: