11.4.08

A PROPOS 10.03.2008

[interview] VETO FOTO
Sinds 7 april 2008 kan je de fototentoonstelling van het Leuvense studentenweekblad Veto bewonderen doorheen Leuven en Heverlee. Een wandelparcours is uitgestippeld dat de wandelaars de kans geeft om de 12 mooiste foto’s uit het 35jarige fotoarchief te bewonderen. A PROPOS had Robin Broos, coördinator van VETO FOTO, in de studio op bezoek.



© veto - Ivan Put


fotoparcours: Veto Fotodatum: tot 14 mei
verschillende locaties in Leuven & Heverlee


[interview] ERFGOEDDAG
Op zondag 13 april 2008 staat erfgoed weer centraal op de jaarlijkse Erfgoeddag in Vlaanderen en Brussel. Het thema dit jaar is ‘Wordt Verwacht’ waarmee wordt gekeken naar de toekomstverwachtingen van vroeger en nu. In het herdenkingsjaar van Expo ’58 kijkt Leuven terug op het toekomstperspectief van die tijd. Bij ons in de studio zit Tiny T’Seyen van de erfgoedcel in Leuven.

datum: zondag 13 april 2008, van 10u tot 18u
locatie: stadhuis, Tweebronnen, wijkbureau Sint-Maartensdal, Cinema ZED, KADOC, Sint-Geertruikerk, Sint-Pieterskerk, Universiteitsbibliotheek in Leuven
info: Erfgoedcel Leuven & website Erfgoeddag


[recensie] TASTEfestival
A PROPOS medewerkers Marianne en Ellen zijn van alle voorstellingen op het TASTEfestival gaan proeven. In de studio vertelden ze over hun voyeuristische belevingen.

theater & dans: TASTE festival
datum: 7-10 april 2008
locatie: STUK, Leuven


Herbeluister alle fragmenten van A PROPOS 10.04.2008 hier

hoofdredactie: Tim Toubac - eindredactie: Marianne Boelaers - redactie: Marianne Boelaers, Ellen Eurlings - presentatie: Tim Toubac - techniek: Marianne Boelaers

Geen opmerkingen: