24.4.08

A PROPOS 24 april 2008

[interview] GENDER BLENDER
Op woensdag 30 april gaat Gender Blender, de nieuwe dansvoorstelling van Fabuleus, in première in een uitverkochte schouwburg in Leuven. Deze dansproductie van choreograaf Randi de Vlieghe is een crossover tussen tienererotiek, masochisme en een verdoken seksstrijd. A PROPOS verwelkomde Thomas Vantuycom, een van de dansers in de studio. Daarna had presentatrice Katharina nog een telefonisch gesprek met de choreograaf.




dans: Gender Blender
choreograaf: Randi de Vlieghe
data & locaties: info bij Fabuleus
extra: foto's repetie Gender Blender


[recensie] LE SOUS SOL! & IT'S NOT FUNNY
A PROPOS recensent Tim heeft een bewogen week achter de rug. Letterlijk dan, want hij is naar twee dansvoorstellingen geweest: Le Sous Sol! van Peeping Tom en It's not funny van Damaged Goods/Meg Stuart. Live in APROPOS: het oordeel van Tim.

Le sous sol! - Peeping Tom - gezien op di 22 april in STUK, Leuven
It's not funny - Damaged Goods/Meg Stuart - gezien op 23 april in 30CC schouwburg, Leuven


[interview] SOIREE SUR L'HERBE
De tentoonstelling M'as tu vu van AmuseeVous sluit op vrijdagavond 25 april feestelijk af in het Belvue museum in Brussel. Tijdens deze finnisage 'Soiree sur l'herbe' wordt het museum en de museumtuin volledig bezet worden door jonge Brusselse kunstenaars en een programma met djs, mode, kortfilm en performances. Kristof Lowyck van AmuseeVous kwam in de Scorpio studio meer vertellen over dit festijn en hoe dit allemaal te maken heeft met jongeren aanzetten, het impressionisme, censuur van beeldende kunst en tegen schenen schoppen.



finissage: Soiree sur L'herbe
organisatie: AmuseeVous BXL
datum: vrijdag 25 april 2008, vanaf 20u
locatie: BELvue museum, Brussel

presentatieKatharina Smets - eindredactie: Marianne Boelaers - redactie: Tim Toubac, Marianne Boelaers, Katharina Smets, Ellen Eurlings - techniek: Tim Toubac - muziek: Pieter

Geen opmerkingen: