15.2.07

a propos 23: KULTURAMA

Kulturama viert dit jaar zijn vijfde verjaardag. Dus vonden de organisatoren het tijd om het één en ander te veranderen. Zo is het festival uitgebreid met een extra dag op zondag. Daarnaast is het aanbod ook groter. Maar wat wel blijft: de meeste activiteiten zijn helemaal gratis.

Om alvast een tipje van de sluier te lichten, hebben we voor jullie een aantal gasten geselecteerd.







Beatrijs Albers is één van de docenten van het atelier Digitale Kunst aan de Leuvense Academie. Voor Kulturama werkt ze samen met haar studenten mee aan In situ # 1 BIBC en Satierade/#840 vexations.






PIETER-JAN HAMELS & PJ DE WYNGAERT spelen samen met Marijke Hellemans spelen ‘Woody moi’ (jazz is my religion) op Kulturama.




Het moet niet altijd pizza of chinees zijn. Deze week kon je namelijk ook telefonisch poëzie bestellen via de Poëziefoon. Je poëtische maaltijd wordt zaterdag door een aantal Lemmensstudenten aan huis gebracht. Bij ons in de studio twee van de afleveraars: Babette Moonen en Marty Delang. Bestellen kan nog steeds op 0484/94.69.80 (vrijdag 10.00-15.00)


Trust. Zo heet de nieuwe voorstelling van Braakland/ZheBilding. Vertrouwen. Dat hebben we intussen ook in onze reporter Katharina. Want ook deze week stak ze haar microfoon onder de neus van enkele acteurs.





de uitzending kan je hier herbeluisteren: http://www.archive.org/details/apropos15022007


Geen opmerkingen: