27.1.07

A PROPOS 21: BFF & Het Feest

Moderedactrice Sofie ging naar de Brussels Fashion Fair die nu al voor de tiende maal in, hoe kan het ook anders, Brussel neerstrijkt. Een verslag van onze eigenste fashionafficionida!


Link: www.bff.be




De Reynaertghesellen uit Leuven wagen zich aan Festen van Dogma-cineast Thomas Vinterberg. Wij herinneren ons een familiefeest vol incestverhalen en xenofobe liederen. Benieuwd wat zij er van gemaakt hebben!

Link: http://www.reynaertghesellen.be/public/festen.php



Bij Radio Scorpio kun je sinds kort een workshop radiomaken volgen. Op een viertal uur tijd leren we je de kneepjes van het radiovak. Je leert er teksten schrijven, interviews afnemen, plaatjes kiezen, knopjes draaien en veel meer. De magie van radio maken bovenaan het menu.Vijf jongeren wonnen eind december een plaatsje in de eerste aflevering van onze workshops, via een wedstrijd georganiseerd door MaKs!, een magazine voor scholieren uit de tweede en derde graad. Ze maakten hun eigen versie van Radio Scorpio's cultuurprogramma A Propos, met daarin reportages over een hiphop-dansgroep en een optreden van vendelzwaaiers.


Het resultaat kun je hier beluisteren.Wil je er graag bij zijn voor een volgende aflevering van onze workshops, hou dan alvast vrijdag 23 maart of woensdag 4 april vrij. Inschrijven kan tot Valentijnsdag 14 februari, via deze website of aan het STUK-onthaal.Radio Scorpio organiseert de workshops radiomaken in samenwerking met STUK en REC Radiocentrum

Herbeluister: http://www.archive.org/details/apropos01022007

Geen opmerkingen: